+46 300 40 40 18
Beställ innan kl 16.00 för leverans dagen efter. Endast vardagar

Svenska

Currency: SEK

Menu

Vi är Skandinaviens nr 1 och världsledande inom elektrokemi för vetenskapliga instrument

Jag hade precis startat en liten verksamhet där jag behöver mäta pH och temperatur. Så jag ringde Hanna Instruments och tjejen jag pratade med var verkligen hjälpsam. Jag är verkligen imponerad av detta företaget och hur hjälpsamma dom var.
- Johanna Andersson

Årlig service och kallibrering

Oavsett dina kalibreringskrav kommer vi på hanna att arbeta med dig för att leverera en snabb, effektiv och exakt kalibrering enligt ISO/IEC 17025:205. Kontakt oss
Applikationer Laboratorium
Vi är tillverkare
Lokala tekniker
Levererar inom 48 timmar
Kalibrerings laboratorium

Din partner inom vetenskap sedan 1978

Som världsledande utvecklare inom pH- och titreringsvetenskap hjälper vi proffs och amatörer med deras dagliga testbehov inom ett brett spektrum av applikationer. Vi tillhandahåller lättanvända, välanpassade instrument Till bra priser och snabb support.

Vår filosofi att vara så nära våra kunder som möjligt, detta har resulterat i dedikerade försäljnings- och tekniska supportkontor i över 40 länder. Vår önskan att vara en innovatör har skapat många världsnyheter inom testinstrument, och vi fortsätter att förnya oss och ta fram nya lösningar till marknaden som ett direkt svar på våra kunders behov.

Du kommer att hitta Hanna-instrument som används i nästan alla tänkbara applikationer. Från glada amatörer, som tar hand om sitt hemakvarium, till hantverkare av livsmedel och hela vägen till nationella och internationella varumärken inom alla industrisektorer, Hanna är ett pålitligt namn med över

3 000 produkter, alla tillverkade i vår ISO9001-certifierade europeiska tillverkningsanläggning .